czen

Místo konání

Vítejte v Plzni

 ače
 czwa
Asociace Čistírenských expertů ČR pořádá ve dnech 5. - 7. května 2009
v metropoli západních Čech Plzni svou 8. mezinárodní bienální konferenci
Odpadní vody - Wastewater 2009. Tato akce navazuje na řadu úspěšných dvouročních konferencí AČE ČR pořádaných od roku 1995, z nichž poslední dvě
se konaly v Teplicích (2005) a v Brně (2007).

Cílem konference se stále ještě tradičním názvem Odpadní vody - Wastewater bude předvést pořádající asociaci jako moderní profesní sdružení spějící od úzkého zaměření na odpadní vody k problematice vody v celé její komplexnosti. Konference se koná v roce 2009, který by měl být zároveň rokem vzniku nové společnosti CzWA - České asociace pro vodu. I v roce 2009 bude konference organizována v součinnosti s EWA - European Water Association. Konference se koná v Plzni, městě, které v sobě spojuje tradiční českou kvalitu se špičkovou vědou a technikou. Pořadatelé věří, že s Vaší pomocí se podaří navázat na vysokou úroveň předchozích bienálních konferencí a současně rozšířit jejich obsah tak, jak bude odpovídat novému pojetí CzWA.
Konference Odpadní vody - Wastewater 2009 byla zařazena do projektu odborného vzdělávání ČKAIT a byla ohodnocena 3 body.

Když už pro nic jiného, přijeďte do Plzně kvůli nejslavnějsímu výrobku z vody - proslulému plzeňskému pivu!

Adresa:
Parkhotel Plzeň
U Borského parku 31
320 04 Plzeň

www.parkhotel-czech.eu

GPS: 49°43´15.13"N, 13°22´15.98"E

Parkhotel Congress Center Plzeň je nový moderní hotel v Plzni s komplexními službami. Hotel se nachází v příjemném prostředí Borského parku situovaného v jižní části města Plzně, se snadnou dosažitelností centra města a mezinárodních silniční sitě.

na začátek stránky

Copyright © 2008 ICARIS

Powered by kremous.com